Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Allting!

sep 2, 2010 | Tankar och Vardag


Åh jag känner mig som en burk fiskbullar idag.
Sådär mediokert skittråkig.
Solen skiner, jag har en rolig brevkurs på gång och en man som är snygg naken. Ändå känner jag mig som fiskbullarna.
Allt i min garderob är basplagg. Tråkiga jävla tröjor som alla sett bättre dagar.
Men när jag står där i provrummet med nått jättevolangigt och prickigt och sött så vet jag att när jag kommer hem, kommer jag ändå sätta på mig en av de slappa, randiga, urtvättatde BAStröjorna.
Vi tvättade för två dagar sen och tvätten står fortfarande i hallen.
Jag diskade igår och ändå huserar blomflugorna hejvilt i köket.
Jag duschade igår, ändå luktar jag fiskbullar idag.

Uhhh lika bra att somna om, och kanske vaknar jag upp som en fräsch höstbris om en timme eller två?
Då ska jag steka isterband, det är bättre än fiskbullar det (fast skrämmande likt baskläder, fast i matväg)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...