Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Anna!

maj 5, 2010 | Tankar och Vardag


Den här bloggen borde egentligen inte heta Anna Ritar utan kanske snarare Anna Pysslar.
Jag är tusen gånger mer saker än bara mina teckningar. Jag syr, bygger om saker, inreder, shoppar, stickar, väver, målar och gör just nu också lite skor.
Så bara för att bloggen inte har teckningar just nu betyder inte det att jag ligger på latsidan. Jag hoppas ni tycker det är lika roligt att se på alla pysselsaker jag gör och inte bara teckningarna.
Nu kommer den hemska frågan jag hatar när bloggare frågar men here we go: vad vill ni helst läsa i bloggen? Vilka inlägg är roligast?

Jag kommer antagligen inte ändra vad jag gör eller skriver men det är alltid roligt att höra vad ni tycker.

Idag har jag byggt om ett par träskor, sytt ett par shorts och målat lite på en oljemålning.
Vill ni se?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...