Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Anna!

mar 26, 2009 | Tankar och Vardag


Bredvid mig på jobbet sitter Anna. Det va hon som fick hit mig från första början.
Hon är precis en sån där helknäpp person som man hoppas man ska få möta iallafall en gång i livet!
Hon shoppar som om det inte fanns någon morgondag, hon blandar second-hand med dyra designade kläder, hon skrattar högt och har ALLTID fina, underliga skor.
Hon har flor i hatten och rosetter som får Mimmi Pigg att blekna, hon har lager på lager och pälsmössor och rosor och broderier.
Hon är liksom extra allt.
Jag kan bara hoppas att jag blir som henne när jag är 40. Det vore fint.

Iallafall har hon ÄNTLIGEN startat en blogg som jag kommer sitta klistrad vid, så kika in så får ni se! Fashionhaggan

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...