Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Arbetsprover!

jan 22, 2010 | Teckningar

Jag vill hem och göra arbetsprover.
Jag är peppad och sugen på att låsa in mig med ett limstift, mina pennor och lite rödvin.

Känner mig så upplyst efter mötet igår att det känns som allt annat bara står i vägen just nu.
Jag har inte tid, m å s t e b l i l y c k a d !

Fånigt, men så känns det.
Kanske jobba lite själv, sova lite i ett rum i någon annans lägenhet, praktisera några dagar, teckna lite de andra. Försöka ta sig fram i snömodd och lågkonjuktur.

Måste lära sig illustrator. Måste lära sig InDesign. Måste lära sig Photoshop. Måste komma in på Konstfack.

Nu blev jag plötsligt trött.

Kvällen ska spenderas med min bästa Lidberg och en flaska vin. Just nu kan jag inte komma på någon lämpligare sysselsättning.
Behöver vila min överkokta hjärna mot hennes sidecut.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...