Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om att Ge sig Fan!

jul 2, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har en man med en båt. Det är en mycket bra sak.
Han skaffade båten förra sommaren och jag åkte runt runt och såg honom åka wakeboard efter den där båten. Så många varv att jag blev alldeles sjösjuk.
Han tjatade och bönade och bad att jag också skulle prova att åka men eftersom båten alltid var fullproppad av unga män så kände jag inte för att ligga där iklämd i en våtdräkt och inte veta vad som var fram och bak i vattnet. Så jag avstod.

Men det blev sommar igen och sist vi var ute på sjön så sa jag helt enkelt till Emil att nu vill jag också åka.
Det fanns inga unga män i närheten, det vara bara jag och Emil och spegelblankt vatten.
Så jag klämde mig ner i våtdräkten, på med flytväst och den stora wakeboarden.
Emil slängde mig i sjön och sen var det bara att hålla i sig i det där snöret för kung och fosterland.

Jag trillade. Jag svalde halva sjön och jag trodde mina armar skulle ryckas av varje gång båten drog iväg.
Men jag bestämde mig för att jag ska fan i mig upp på den där jävla brädan!
Och på femte försöket så stod jag där på vågen!
Livrädd och lycklig och åkte inte många meter innan jag stod på huvudet men det hör inte hit.

Det jag vill ha sagt är helt enkelt att man måste bestämma sig.
För om man bara vill så kan man göra precis vad som helst.
Det gäller såklart inte bara att åka på vatten, det gäller precis allting i livet.
Och jag är inte en person som ger upp.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...