Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om att Jobba Frilans!

jun 20, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar

Jag fick höra härom dagen att jag har ett så skönt liv som bara jobbar halvtid, medans vanliga människor sliter på ett jobb på heltid.

Jag jobbar inte halvtid, jag jobbar inte heltid heller, jag jobbar MER än heltid!
Såhär ser en typisk Anna-dag ut:
– Jag jobbar åtta timmar som dekoratör på mitt ”riktiga” jobb. Jag bär soffor, monterar upp lampor i taket och släpar runt möbler och gör fint. Väldigt roligt men det är som ett åtta timmars träningspass!
– Innan jag går till jobbet svarar jag på viktiga mail om beställningar, roliga uppdrag och frågor folk har.
– När jag kommer hem från jobbet sätter jag mig vid datorn, kollar återigen mailen och betar av vad som är viktigast. Sen försöker jag göra åtminstonde en beställningsteckning för att inte ha alldeles för lång leveranstid på teckningarna.

– Sedan påbörjar jag en målning och gör en bakgrund eller målar vidare på någon jag redan har på gång.

– Medans färgen torkar underhåller jag mig själv genom att planera lapptäcken, teckna nått ur min inspirationsmapp eller målar om en stol.

– Sen är det dags att blogga och kolla mailen igen.
– Däremellan försöker jag också klämma in att pussa Emil, mata Allis och hemskt gärna, om jag hinner, ta en promenad med Emma eller Hille.

Så, där har du min dag.
Sen kan du avgöra själv om jag är lat eller inte.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...