Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om att stå i Centrum!

maj 10, 2010 | Tankar och Vardag


Idag hade vi en övning i skolan där alla fick ställa sig på ena sidan rummet och sen skulle man, ensam, ställa sig mitt emot de andra så de kunde titta på en i 40 sekunder.
Det va hemska evighets sekunder och jag HATAR sånt mer än något annat!
Men det var nyttigt.
Men jag tror inte jag andades en enda gång under de där sekunderna.

Min pappa däremot, han älskar att stå framför folk. Jag önskar jag hade ärvt lite av det.
Han älskar också att åka snabba bilar, så när han fyllde 60 fick han köra formel 1 bil!
Sen önskade han sig en bild av mig när han körde, så varsågod kära lilla Pappa!
Här är din teckning!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...