Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om att våga Drömma!

jun 2, 2011 | Tankar och Vardag


Rent ekonomiskt var det en katastrof att sluta tatuera, men ibland bara måste man följa hjärtat.
Jag vill ha tid att teckna, ha lediga dagar som bara ska spenderas i ateljén, jag vill kunna måla om en byrå, sy en matta eller måla taket prickigt.
Jag vill ha tid att ta roliga teckningsuppdrag, jag vill kunna ligga på och försöka skaffa nya kontakter.
Alla rediga människor skulle antagligen tycka man var en idiot som hoppade blint ut i intet, men jag hoppas och drömmer om att det ska löna sig i slutändan ändå.
Att uppdragsgivarna ska bli fler, just för att jag faktiskt vågar drömma om att allt är möjligt. Att det till och med är möjligt att kunna leva på en sån bagatell som att teckna.

Kanske ringer ELLE en vacker dag, kanske leder alla de där mailen till faktiska uppdrag, kanske tycker nån att den där galna idioten faktiskt gör något bra.
Jag tänker hoppas och tro in i det sista, för om ingen annan tror på mig så tänker iallafall jag vara den sista som ger upp!

Idiotiskt som sagt, det kan man tycka. Att jag borde skaffa mig ett ”riktigt liv” och växa upp och inse att man inte bara kan ha roligt hela tiden.

Men vet ni vad jag tror, att man faktiskt kan ha roligt, precis hela tiden.
Om man bara ger sig fan på det och låter bli att lyssna på alla bittra trötta föreställningar folk har.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...