Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Beslutet!

maj 4, 2011 | Tankar och Vardag


Jag har gjort två nya dagens porträtt men scannern har bestämt sig för att inte vilja vara med just nu så jag försöker igen lite senare.

Jag pratade ju om vägskäl i livet härom dagen och vad jag stod inför var om jag skulle fortsätta med tatuerandet eller inte.
Jag har nämligen inte tid att både jobba som inredare, illustratör och bloggar OCH tatuerare!
Så jag fick välja helt enkelt och jag valde inredare, illustratör och bloggare.
Så nu kommer jag ha mer tid för bloggen och MYCKET mer tid för att måla och teckna! Jag hinner göra alla mina projekt jag har liggande som aldrig hinns med, t-shirtarna tex plus fem miljoner andra saker!

Jag jobbar månaden ut på tatueringsstudion för att hinna med alla jag påbörjat men sen blir det inredning tre dagar i veckan och resten blir det i ateljén!
Det känns så himla himla bra, så bra att jag tänker beställa en hel hög med nya pennor nu!

(ja jag vet att jag har osannorlikt böjliga fingrar)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...