Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Beställningar!

nov 30, 2011 | Teckningar


Efter en finfin länk från bästa Clara svämmar nu min mail över att porträttförfrågningar. Roligt såklart men jag kan dra det lite snabbt här, så vet ni ungefär vad som gäller!

A4 kostar 800 kr och ett A3 kostar 1500. För att teckna ett porträtt behöver jag lite olika bilder på mailen för att välja lite vad som blir fint. Är ni ett par men inte har fina bilder ihop kan jag ”bygga ihop” två olika.
Eftersom jag är en dödlig människa som alla andra kan jag inte garantera resultatet, jag gör allt jag kan för att det ska bli så bra och likt som möjligt men jag kopierar inte bilden rakt av så vill du ha en kopia hänvisar jag till gallerix som skriver ut en från datorn åt dig.
Det är ca en månads leveranstid och nu innan jul är det i senaste laget att beställa nu, men försöka går ju alltid så får vi se om jag hinner.
Jag tecknar nästan vad som helst (utom nazistsoldater som jag fick en förfrågan om en gång!) men helst inte barn, det är helt enkelt för svårt!
Ska du trycka upp bilden på tex bröllopsinbjudan eller visitkort så är priset lite dyrare.
Bilden ovanför är just en bröllopsinbjudan!

Så det var väl allt, välkomna hit vettja!

Vill ni däremot beställa en kalender så mailar du bara till ilebykalender@hotmail.se!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...