Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Drivkraft!

sep 30, 2010 | Tankar och VardagSåhär är det, genom hela mitt liv har revanch varit min största drivkraft.
Att varje gång någon säger att det inte går, att jag inte kommer klara det eller säger åt mig att sluta drömma så går mantrat i huvudet ”jag ska allt visa dig din jävel, jag ska minsann visa dig!”. Om och om igen. ”jag ska allt visa dig!”
Det kanske inte är så för alla, men för mig finns det inget som funkar så bra som just det. Hade jag inte haft min revachlust, eller hämnbegär kanske det är, så hade jag aldrig kommit såhär långt.
För jag älskar att få visa idioter att de har fel.
Att visa alla trångsinta, odrömmande, dömande människor att man kan göra precis allt man vill om man bara ger sig f-n på det!
Sådeså.
Så sen, när jag skriver mina memoarer på min ålders höst, då ska jag minsann ha flera långa kapitel där det bara ska stå ”vad va det jag sa?!”

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...