Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Emil!

dec 20, 2011 | Bröllop, Tankar och Vardag

Emil tycker om att slå in smörgåsar i folie och sen försiktigt lägga ner dom i en burk till mig att ha med till jobbet.
Han tycker om att klä upp sig i sin nya fina jacka han fått av mig, att matcha skorna med halsduken och sen fråga mig om jag tycker han är fin.
Han tycker om att stå flera timmar i köket, med en handduk i bakfickan och förklädet jag gjort med mormor-tryck på, han har Eldkvarn på högsta volym och tycker om att lägga upp sparrisen på ett särskilt fat för sig och fetaosten på ett annat och sen bjuda mig på hela kalaset.
Han tycker inte om att ligga nära i sängen och blir lätt hundra grader varm. Men ibland drar han mig nära det bara går och jag får sova med näsan i hans armhåla.
Han tycker mycket om program om gamla bilar men var ändå den som introducerade mig för The Hills.
Han kan träna i timmar, komma hem helt dyngsur och ändå lukta gott.
Han tycker om att sitta på balkongen och dricka rödvin med mig på sommarkvällarna, sen hämta alla filtar vi har och sitta kvar där hela natten.
Han tycker at det är jätteroligt att dansa fast vi är lika dåliga båda två. Ändå vill han alltid dansa med mig när vi är ute.
Han tycker om att planera fina fester, där han får göra listor på vad som ska göras, duka fint och dela in folk i lag.
Han tycker om när jag har håret i lilla My knut och han tycker att mina bröllopsskor är det finaste som finns.

Nu är det åtta månader kvar till Emil blir min man.
Jag önskar att det var imorgon.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...