Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Er!

okt 16, 2010 | Tankar och Vardag


Varje dag när jag vaknar kollar jag igenom era kommentarer, det finns ingen bättre känsla att läsa allt fint ni skriver till mig!
Jag är så oerhört tacksam att jag har så himla många bra läsare, jag tar åt mig så otroligt mycket av allt ni skriver och ni gör verkligen min dag!
Så tack, verkligen innerligt tack för allt ni gör för mig!

Sen svar på lite allmänna tatueringsfrågor ni haft:
– Jag finns i Värnamo, jobbar på Hell Yeah Tattoo som lärling. Man kan absolut boka tid om man vill tatuera sig hos mig, men man ska komma ihåg att jag som sagt är LÄRLING och absolut ingen specialist än! Jag törs inte ge mig på vad som helst än, men diskuterar gärna om det skulle vara något ni undrar över.
– Det kostar en del att tatuera sig såklart, men jag kan inte svara bara sådär ”såhär mycket kostar det”. Det beror helt på motiv och sånt.
– Jag kan inte flytta mig när det gäller tatuerandet så vill ni bli tatuerade av mig får ni helt enkelt komma till Värnamo.

Det var väl svar på det mesta, annars är det bara att maila eller så om ni undrar nått.

Så tack igen för att ni är VÄRLDENS bästa läsare!!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...