Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Första Dagen som Chef!

okt 3, 2011 | Tankar och Vardag


Idag är det måndag och människor går till jobbet i vanlig ordning.
Det gör inte jag.
Imorgon är det tisdag och folk går till jobbet då med.
Det gör inte jag.

Istället går jag in i min randiga ateljé, rotar bland pennorna och får spendera hela dagarna med att bara vara kreativ.
Jag får ta kafferast när jag vill, behöver inte titta på klockan och bränna mig på tungan för jag kan dricka kaffe precis hur länge jag vill.
Jag kan måla om en stol, teckna lite beställningar, komma på att jag nog vill måla en ny oljemålning eller kanske bara sitta en stund i fåtöljen och tänka ut nått fiffigt projekt.

Det här ´känns helt magiskt!

Samtidigt känns det såklart läskigt, jag kommer inte ha råd med samma liv jag hade innan, ser redan nu att min konto ekar tomt, men ibland bara MÅSTE man få drömma, blunda och hoppa!
Sen får man helt enkelt hålla tummarna så knogarna vitnar, att den här gången, den här gången går det vägen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...