Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Helgplaner!

maj 27, 2016 | Huset

Igår började vår köksrenovering. Eller nja, vi började i alla fall med att ta bort allt som sitter på väggen vi ska riva, dvs ett helt stringhyllsytem.
Istället ställdes två av hyllorna in i Knuts rum, så där möblerade jag om totalt.
De andra stringhyllorna fick flytta in i vardagsrummet. Ska visa ordentliga bilder sen.

Men det jag skulle skriva om var att eftersom vi numera går in i ”renoveringsmode” så vill även Emil vara hemma på helgerna och vara helt obokad!
Äntligen!
Jag bryr mig inte om ifall jag måste jobba dygnet runt med kök eller vad det nu kan vara, bara jag får vara hemma och vara själva.
Det känns som vi varit uppbokade i flera månader så nu njuter jag av att bara vara vi och hemma, där man kan gå runt och skruva i trosorna och lyssna på sin egen musik, dricka ett glas vin och inte behöver vara social det minsta lilla om man inte vill.
Ah, ljuv musik för mina trötta öron.

Så planen för ikväll är att sortera det sista som ska in i stringhyllan. Sen börja flytta ut köket till vardagsrummet, provisoriskt till det får flytta in igen.
Tänk att nästa gång man ska packa upp tallrikarna så är det i ett helt nytt kök!
Can´t wait!

IMG_2616

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...