Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Inspirationen!

jun 3, 2019 | Tankar och Vardag

Just nu tryter min blogginspiration.
All min vakna tid går åt till att antingen fixa i orangeriet (tvätta miljoner fönsterrutor, måla fönsterbrädor osv.) eller att spendera tid just i detta rum ihop med min familj.
Som vi älskar det alltså!
Knut blir vansinnig om vi ens tänker tanken på att duka och äta inne i huset och vi har inte suttit framför TV:n en enda kväll på evigheter nu.


Här trängs växterna med gamla trälådor, ljuslyktor och barn förstås.
Kolla vad stor han börjar bli lille Stig, i sin lilla hipsterkeps jag köpt av Elsa Billgren för en hundring.

Knut har fått en egen pumpa av farfar och Maria.

 

 

 

På tal om växter, så var jag i Helsingör i helgen och då köpte jag de här fina! Palettbladet snodde vi lite diskret en stickling från en allmän rabatt.


Köpte också med mig den här hem till Knut, en köttätande växt precis som i Super Mario! Jag tror vi är lika fascinerade av den här allihop i familjen! Så knäpp, man matar den med döda flugor som den käkar upp! Nu har dessutom orangeri-skylten kommit på plats. Den var det första jag gjorde när vi bestämde oss för att börja bygga, gäller ju att prioritera ni vet 😉


I lördags åkte alltså jag och min bästa Vestis till Helsingör! Vi har tränat ihop hela våren och har sagt att när vi klarade vårt mål så skulle vi åka på en resa. Nu var det alltså dags! Vi var pepp på färjan över, det gäller att skynda sig om man ska hinna dricka en öl, det tar ju bara 20 minuter över till Danmark.


Åh Danmark! Skulle verkligen kunna tänka mig att flytta till Helsingör! Finaste stället, nästan ÄNNU bättre än Köpenhamn.

Vi började sedvanligt med öldrickande och att gå i alla fina antikaffärer som finns där. Var så sugen på den här tuborglådan till orangeriet.

Sen hamnade vi mitt i en gatuloppis! Tyvärr höll de på att packa ihop så vi skyndade oss igenom (vi hade haft ett stopp på Väla, det stora köpcentret i Helsingborg på morgonen, därav lite sena till Helsingör)


Hittade typiskt bra grejer!


Vi strosade och ohh:ade och ååhh:ade över alla fina hus och dörrar.

Och alla hemliga, prunkande innergårdar. Tänk om man fick bo här!!

När man är i Danmark äter man smörrebröd och så är det med det. Det är sen gammalt! Den vänstra va bäst!

När vi tittat på allt, köpt upp hela reskassan på blommor så åkte vi hem igen och packade upp alla fynd. Jag hade bland annat köpt den här tischan på en second-hand butik och jag är så himla glad över den! Man gillar ju boys va!

Som denna tex!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...