Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Inspirationen!

apr 14, 2010 | Pyssel


Ingenting jag tecknar blir bra.
Jag har tecknat fyra teckningar idag och alla ligger i papperskorgen nu.
Jag vill så gärna teckna så ni får något nytt att titta på här på bloggen men ibland GÅR det bara inte! Hur jag än försöker så är det som att hjärnan för en stund helt plötsligt raderat hur man gör när man tecknar.
Väldigt frustrerande.
VÄLDIGT.

Min hjärna är helt slut.
Jag har gjort arbetsprover sen i januari. Konstant.
Är inte klar ännu, Beckmans prover ligger här och blänger på mig med sin uppmanande du-måste-teckna-nu-om-du-vill-lyckas-i-livet-blick.
Jag orkar inte.
Jag orkar inte se skiten.
Jag vill så gärna komma in, så gärna att det bara låser sig.
Som att bli så glad så man blir ledsen eller älska någon så mycket att man bara vill nypa personen hårt hårt.
Kan ni känna så någon gång?

Jag är trött.
Hela mitt väsen är trött.
Jag behöver stanna upp en stund och andas, känna att det är vår som alla normala människor gör.
inte tänka på något annat.
Bara en stund.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...