Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Käring!

sep 27, 2010 | Tankar och Vardag


Att bli kallad kärring är ett riktigt slag i magen, det låter som om man inte kan eller förstår bara för att man av en händelse är en tjej.
Men att bli kallad käring, det är en helt annan sak.
Det brukar Emil säga till mig och jag blir alldeles varm i magen när han säger det.
Käring är ju en sån man är kär i, som älskling ungefär, fast ännu gulligare.
När vi släcker lampan och Emil säger -Godnatt jästra käring
Då kan man sova gott, speciellt när hans hand trasslar in sig i min.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...