Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Kläder och Stil!

jan 9, 2016 | Kläder

På senaste tiden, eller sen jag fick barn kanske, så har jag ändrat stil lite.
Kanske beror det på åldern, kanske på något annat. Men jag är trött på alla färgsprakande kläder jag har i garderoben och vill helst klä mig lite mer nedtonat.
Har gärna udda färgkombinationer och skrikgul tröja tex, men kanske inte ihop med prickar och stormönstrat som förr.

Jag har tröttnat på klänningar med kattprint, galna blommönster och storprickigt så nu ligger allt sånt nedpackat och istället satsar jag på skjortor, stickade tröjor och jeans.
Gärna ihop med hatt och skinnskor.

När jag var gravid växte jag ur alla mina kläder och sen när jag inte var gravid längre så kände jag mig inte bekväm i de där klänningarna längre.
Jag tror jag skyller på åldern.
Eller så är det bara en period….

Före:
gulrosor2prickarorangekl

Efter:

prickar IMG_5152 gul

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...