Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Läget!

sep 22, 2010 | Tankar och Vardag


Igår var jag på gymmet med Emil. Vi har bytt gym och köpt familjekort (nästan så vi gifte oss av bara farten) på ett lite billigare gym, men då får man snällt träna utan tränare.
Men Emil kör hårt med mig och jag med honom så det blir nog bra ändå.
Idag är min rumpa alldeles öm så jag kan knappt sitta ner. Ouch. Men det är lite skönt ändå med träningsvärk, så vet man att man varit duktig!

Igår la jag också på det andra brevet i teckningskursen så ni borde få det idag eller imorgon.

Jag har glömt att berätta om Rackstamuseét i Arvika också! Det är höstsalong varje år i Värmland och i år är det i Arvika. Man får skicka in bilder var fjärde år (om man inte är invald i konstnärsförbundet, för då får man skicka in varje år) så jag skickade in och kom med!
Så den andra oktober ska ni befinna er i Arvika för då ställs två av mina tavlor ut på höstsalongen! Känns väldigt stort och fint och en gnutta märkvärdigt!
Utställningen håller på en månad men jag är bara där den andra.

Sen det sista om lägesrapporten är att jag ska få en ny tatuering, vad får ni se sen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...