Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Livet!

sep 16, 2015 | Teckningar

Tack för all fin respons i förra inlägget. Ni är ju för bra!
Det är något visst med att teckna människor som inte lever längre. Behöver inte ens vara mina egna så att säga. Det liksom medför en viss respekt att sitta och granska någons små skrattrynkor, ögonblänk och hårfjun.
Fint tycker jag.
Jag har tecknat några minnesporträtt genom åren. Det är ett av de finaste jobben jag får. För det känns så viktigt.
Här är några favoriter (de två nedersta är minnesporträtt för djuren, inte människorna):

Bergsten skanna0006 pappasvartvit katt
skanna0008

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...