Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Om Liveteckningen!

nov 9, 2018 | Teckningar

På tisdag smäller det, då är det dags för min liveteckning för Panduro!
Hade någon frågat mig för ett år sen eller två hade jag sagt tvärnej, men det här året har lärt mig så himla mycket så nu sa jag helt plötsligt ja. Ytterst märkligt!
När jag och Cissi var på barnmässan så pratade jag så mycket i microfon och på scener här och var att jag alldeles glömde bort hur rädd jag är för det. Så någonstans där kom jag över mycket av min scenskräck.

Det farliga med liveteckning är ju dock inte själva tecknandet, det vet jag ju om att jag klarar. Nej det är ju det att jag samtidigt ska beskriva vad jag gör….på engelska!
Usch!
Men en liten del av mig tycker ändå att det ska bli roligt, speciellt för känslan jag vet kommer infinna sig när det är klart. Då kommer jag vara helt hög på endorfiner så jag gör det bara för det.
Lovar att säga till lite närmare när det är dags för själva sändningen, hoppas verkligen ni vill kolla! Tror man tittar via min facebooksida, men är inte säker än så jag återkommer med mer detaljer när det närmar sig helst enkelt.

Anledningen att jag ska teckna är för att Panduro kör en drive med promarker då och som ni säkert vet är det ju mina favoritpennor.
Ihhhh det här blir kul….och hemskt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...