Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Natten!

okt 7, 2010 | Tankar och Vardag


Jag kunde inte sova inatt, hade så himla ont i magen att det kändes som någon vred runt mina inälvor minst sagt.
Så jag gick upp. Trots att klockan var fyra så gick jag upp och tände lampan, hällde upp oljefärg och satt naken vid köksbordet och målade.
Det var fint att sitta där, ingen vaken, ingen som ringde, inget jag måste göra. Bara måla och vara ifred.

Men bäst av allt var ändå när jag målat färdigt och kröp tillbaka ner under täcket, Emil viskar att jag är kall och kryper nära nära och jag får äntligen somna, med ansiktet intrasslat i hans brösthår.
Imorgon har vi gjort precis så i två hela år.
Det finns ingen annan i hela universum jag hellre skulle vilja ha där i sängen än just Emil.
Han är den enda jag någonsin vill ha.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...