Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om riktig Vänskap!

dec 9, 2011 | Allmänt


Jag hade storslagna planer när jag satt på tåget till Göteborg. Gå i alla affärer, strosa i Haga och köpa julklappar. Jag hann in på H&M, sen åt jag sushi med Wenche.
Efter det ringde min bästis Henrik och råkade va i Göteborg just idag han också. Vi skulle snabbfika, men det blev en tvåtimmarsfika som senare blev två öl och sen fick jag springa genom julmarknaden och till tåget.
Men nu sitter jag här och susar fram genom kolsvart skog, lugn och lycklig ända in i själen. För nu har jag fått min dos. Min dos av vänner.
Vi är ett gäng i Karlstad, bestående av mig, Ribb, Anders, Henrik och Jody. Vi har känt varann så länge man kan minnas och det finns ingenstans jag trivs så bra som just med dom. Hemma liksom, oavsett var man möts. De är min barndom, min uppväxt och alla mina minnen.
Utan dom vore jag ingenting!


Så nu känner jag mig hel igen. Som mig själv. För nu har jag fått min dos vänskap.
Om två veckor ses vi allihop igen och jag räknar ner mer till det än julafton!


Även om jag bara va i Göteborg i sex timmar, var det mina mest välanvända timmar på länge!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...