Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Sommaren!

apr 28, 2016 | Bebis, Tankar och Vardag

Trots att det snöar varannan minut och är strålande sol i nästa, så kommer ju även denna April vara över snart.
Sen kommer sommaren förhoppningsvis komma smygande.

IMG_7275
Förr handlade somrarna mest om avkoppling, lata dagar i en solstol och att kunna sova middag länge. Men sen jag fick barn så ser somrarna lite annorlunda ut.
Förra året var Knut 1½ år, han gillade att springa rakt ut i gatan, fattade inte mycket och hade noll begränsningar (sprang rakt ut i havet utan att fatta att han varken kunde simma, blev blöt eller att man inte kan andas under vatten tex)
Det var med andra ord ett himla passande och springande hit och dit för att jaga pigga små korvben som var alldeles för nyfikna på prick allting.

IMG_7235 IMG_7132

Den här sommaren är han däremot 2½ och betydligt vettigare (och MYCKET mer bestämd)
Man behöver inte passa lika mycket, han håller sig på gräsmattan och leker med sina grejer, stannar i vattenbrynet och är stabil nog att resa sig upp och han trillar omkull i vattnet.
Dock blir han arg som ett bi om han inte får som han vill (vill tex bara cykla åt ett håll och vägrar vända) men jag antar att även detta är övergående som man brukar trösta sig med när vredesutbrotten blir lite för häftiga.

IMG_6970

Jag ser fram emot den här sommaren. Mer än jag gjorde förra året.
För jag vet att han kommer ha så himla roligt och vi också.
Han är i den absolut bästa åldern nu. Berättar massa roligt, är påhittig och så vansinnigt gullig att man liksom vill bita i honom hela tiden.

IMG_6877

Innan jag fick barn kunde jag inte förstå hur människor planerade hela sina semestrar efter barnen. -Vadå, ska du låta barnen bestämma allt?! Du då?!
Det förstår jag nu.
Är barnen glada, är mamman glad.
Vi försöker slå ihop de två.
Jag ville till Öland men att bo på pensionat med en leksugen tvååring är inte särskilt roligt för honom.
Så det fick bli ett hotell på Öland fast med pool för små barn. Perfekt, win win!

IMG_7176

Nu ser jag fram emot en sommar, med glatt barn, snygg man och härliga kvällar i uteköket.
Vi ska ju renovera vårt kök så uteköket lär bli välanvänt i år.

Så sommaren, du kan komma nu, vi är redo!

IMG_6754

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...