Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Suget!

dec 9, 2010 | Tankar och Vardag


Jag tappade sugen.
Men sen kom ni, läste alla era fina kommentarer och tänkte att jag ska fan inte ge upp bara sådär!
Så idag satte jag mig där igen, skakig men med ett jävlar anamma som jag nog inte haft förut. Jojje satt stadigt bredvid och visade och förklarade noga noga, sen gjorde jag så och visst blev det bättre!
Så efter en halvfärdig, men ack så svart tribal, gick jag hem, drack ett glas vin, spelade musik på högsta volym och kände mig lite som Kat von D igen.
Allt tack vare er.
Så tack snälla, för att ni alltid är så himla stöttande och snälla. Ni känner inte ens mig och ändå är ni så hiskeligt gulliga och hjälpsamma, ni är guld värda!
Tack också till Jojje som orkar sitta och förklara hur man gör en yta svart femton gånger så att jag verkligen ska förstå.
Tack.

Som min pappa skrev på facebook till mig ”tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar”
Så nej, jag sk ainte tappa sugen, nu är jag tillbaka på banan igen.
Lite bättre än förut och hemskt mycket gladare.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...