Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Tatueringen!

sep 22, 2010 | Tatueringar

Jag gjorde en ny tatuering idag, eller Jojje gjorde den på mig snarare.
Den är så himla fin och varje milimeter är perfekt!
Det är ett hjärta. Inget barbiehjärta eller rosafluff hjärta, utan ett mänskligt hjärta. Med vener och konstig form och precis sådär som ett riktigt hjärta är.

Den sitter på min underarm. Där den syns precis hela tiden. På min högerarm. Min tecknararm.
Den symboliserar allting för mig, att utan den här armen, utan den här armen vore jag ingenting.
Jag är så evigt tacksam att jag har den här armen, att jag får teckna, att jag får göra precis allt det jag älskar. Så därför sitter mitt hjärta numera på armen, där det hör hemma.

Bild kommer imorgon när plasten är borta.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...