Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Träning!

jan 24, 2011 | Tankar och Vardag


Jag har ju tagit tag i mitt tränande igen. Jag saknade hur det fick mig att kännas, hur mycket piggare, gladare och roligare jag var när jag tränade. Så jag började igen.

Jag bantar absolut inte, snarare tar jag hand om mig själv. Jag äter hamburgare och pizza precis som förut, dock gör jag det inte lika ofta som förut.
Godis slutade jag med på nyårsafton.
Jag fick en stavmixer i julklapp av min pappa och varje dag gör jag två smoothies.
Jag blandar en hel hög med frysta jordgubbar, ett ägg, ca 1 dl lättyoghurt och en banan. Sen mixar jag det hårt och dricker det eller lite slarvigt, ställer det i frysen och sen äter det som glass!
Det har jag också med mig till studion, så när man börjar bli seg på eftermiddagen dricker man sin smoothie och vips är man pigg igen!
Skitfiffigt att ha i ägg, det känns inte på smaken men man blir mycket mättare.

Jag tränar ca fyra gånger i veckan, på gym. Jag går helst på pass då jag är en sån som alltid fuskar omd et finns möjlighet men när man är på pass så går det inte att fuska. Därför föredrar jag det, då får man dessutom massor med bra tips och råd efteråt om man stannar kvar och pratar med tränaren.

Jag mår SÅ himla mycket bättre när jag tränar. Som en ny människa.
Förlåt att jag skriver om det här, hatar själv att läsa om folks träning.
Men nu gjorde jag det ändå. Sorry.

Förra året när jag tränat hårt i tre månader och min storebror kom och hälsade på och han utbrast ”GUD vilken skillnad!!! Nu ser du ut som dig själv igen!”
Det var min bästa stund, det var värt all svett och träningsvärk och ömma muskler.
Se ut som mig själv, det är precis det jag vill.

(bilden är min målbild, tagen 2007)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...