Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Utmattningen!

nov 2, 2010 | Tankar och Vardag

Jag är slut som människa, helt färdig. Jag orkar inte tänka, inte röra mig, inte lyfta ett finger.
Jag ska aldrig flytta mer, aldrig packa lådor, aldrig skura golv och bära kartonger.
Jag vill bara få flytta in, lägga mig i min egen säng bredvid min egen familj och få sova i mitt nya sovrum.
Att flytta och inte få njutningen av att få flytta in är lite av ett antiklimax.
Jag är bara så trött så trött.
På att inte få vara hemma. Inte ha ett hem som är mitt eget. På att vara i pausland.
Även om jag har det bra nu också så finns det inget som slår att komma hem, sparka av sig skorna bredvid den man älskars skor, få krypa upp i soffan och fisa bäst man vill.

Snart, snart snart. Bara fyra dagar kvar.
Sen byter vi adress på riktigt.

Vill ni veta en rolig sak, min pappa är med på Elsa billgrens blogg idag, hur konstigt är inte det? Men ack så fint förstås, det är han som spelar guitar hero om ni undrar! HÄR hittar du Elsas blogg!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...