Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Utställningen!

jun 10, 2011 | Allmänt


Nu är jag på plats i Karlstad!

Tänkte bara ge er lite iformation om utställningen!
Det börjar på Lördag klockan 12 (invigning klockan 11 om man nu vill se det) och jag ställer ut på Ulvsbygården!
Man kör från Karlstad mot Filipstad, sen ser man Ulvsby och massa gula skyltar. Där är det…..typ 1½ mil från Karlstad.

Det håller på lördag-Söndag mellan 12-18 och jag finns på plats hela tiden. Säg hej vettja, jag är inte alls så farlig som jag ser ut.
Hoppas vi ses!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...