Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Varför!

okt 6, 2010 | Tankar och VardagJag älskar att gå till mitt jobb!
Jag älskar att gå in i studion, där det luktar lite rök, snabbkaffe och en stor dos nervositet.
Jag älskar att jag inte behöver lära mig ett enda teckningsprogram på datorn, behöver inte kunna photoshop eller illustrator för här uppskattas det när man kan teckna med penna och papper.
Här vinner man respekt genom att vara riktigt duktig på att teckna, man blir inte bara ”hon som ritar litegrann sådär vid sidan”.
Det är så fint. Att få känna att just det jag gör är speciellt och bra och värt att stoppa in under huden, för resten av livet!
Det är något stort.
Sen kan folk tycka att det är en annorlunda väg, en väldigt annorlunda värld från konstvärlden, en helt annan väg en den jag tänkt gå från början.
Men det är rätt väg.
För det finns ingen plats jag hellre skulle vara på än just här.
Just här passar jag perfekt, bland annorlunda människor som vågar tro på andra saker än det gamla vanliga. Bland folk som uppskattar skrikfärger, folk som tänker på andra sätt och där man får säga precis vad man vill.
Jag passar perfekt, där allt inte är så himla perfekt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...