Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna På Auktion!

apr 24, 2018 | Teckningar

Jag var gruvligt produktiv när jag var yngre och målade oljemålningar på löpande band. Jag sålde också en hel del när jag bodde i Karlstad och ställde ut ofta.
Men då och då dyker de upp på auktion och det är så himla knäppt att se sina gamla målningar till salu sådär, en del har jag till och med glömt bort att jag gjort!

Nu tipsade min mamma att Hammarö auktionsverk i Karlstad auktionerar ut en av mina målningar!
Den ligger ute för inga pengar alls, så vill ni fynda en tidig Ileby så har ni fyndläge nu! Det går att buda på nätet och de kan säkert hjälpa till med frakt och så om ni inte bor i närheten.
Passa på nu vettja, såhär billigt säljs inte mina målningar i vanliga fall vill jag lova!
Den är långsmal, 20×60 cm, så den är väldigt lättplacerad hemma. Är nästan lite sugen på att buda hem den själv om jag ska vara ärlig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...