Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna på Facebook!

nov 15, 2010 | Tankar och Vardag

Jag har facebook som alla andra människor i världen (utom min mamma och storebror som kommer vara sist med att skaffa det av alla)
Men jag är lite petig med vilka som får vara vän med mig, inte för att jag inte tycker om er som frågar såklart, men jag vill gärna ha en relation mer än ”bloggare” innan vi blir vänner.
På bloggen kan jag välja vilka bilder som läggs upp, på facebook blir man taggad hit och dit hela tiden och bilden jag målar upp här kanske inte alltid stämmer med ”såhär är jag när jag är med mina kompisar och ingen ser på-bilden”.
Den är jag inte beredd att visa för alla.
Den är privat och på riktigt och jag vill kunna ramla omkull och se hemsk ut och allt däremellan ifred helt enkelt.
Men här får ni ett snabbt utrdag av mina bilder jag blivit taggad på, just på facebook!

I Rebeccas sommarstuga i Värmland, så jäkla mycket mygg att vi knappt kunde sitta ute, men skam den som ger sig. Jag och Emil drack vin under sjalarna.

Från modevisningen vi hade med skolan. Jag var så nervös att knäna skakade och jag inte andades en enda gång under min 1½ minut på scenen. Men såhär såg det iallafall ut från publikens håll.

Att sommardiska med vatten som värms upp på spisen och när det bara är envis dill på alla bestick från all färskpotatis man ätit. Det är det absolut bästa som finns. Jag avsäger mig allt ansvar för foppatofflorna dock, de är ABSOLUT inte mina!

Sista kvällen med gänget. Min bästa kväll i hela mitt liv, även om jag grät hela vägen hem sen. Men det var så himla fint, nostalgiskt och helt perfekt. Dessutom hade jag precis fått en finfin turban i siden som Josefin gjort åt mig!

Nyårsafton och Emil bjöd in till spontan efterfest hemma hos oss, tema hatt och glasögon (dvs mina hattar och mina glasögon) det här var inte en särskilt lyckad tillställning, fast alla hade roligt utom jag och det är väl det som räknas när man har fest kanske.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...