Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna På Kreatima!

feb 11, 2019 | Tankar och Vardag, Teckningar

I lördags var det dags för min liveteckning på Kreatima i Stockholm! Kände mig noll procent nervös konstigt nog, men är det nått jag vet att jag kan, så är det att teckna. Det gällde bara att palla av att göra det med publik.


Kom dit och möttes av den här jätteskylten och insåg att jag skulle sitta och teckna i skyltfönstret dessutom. Okej, här blev jag lite nervös.


Jag var dock väl förberedd och hade gjort klart en skiss innan så det var bara att börja färglägga. Jag valde att teckna Evelina, som jag gjort många gånger förr. Det kändes hemvant och tryggt.

Jag demonstrerade två olika sorters pennor från Faber-Castell. Gjorde grunden till porträttet med torrpastellkritor och detaljerna med polychromos färgpennor.


Det kom väldigt blandad publik med både konstnärer, barn och glada amatörer. Vissa kollade bara lite snabbt och en del stod där i flera timmar och kollade!
Som tur var hade jag ju fått utbildning av Faber-Castell om skillnaderna mellan olika pennor, vilka som löser sig med vatten och vilka som inte gör det osv för det kom mycket frågor vill jag lova!

Tusen tack Kreatima, Faber-Castell och alla som kom och hejade! Det gör vi om!

(bilderna har jag lånat från några av besökarna, tack för det!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...