Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna På Resa!

feb 20, 2019 | Allmänt

Såg bilder på Midis blogg om deras resa till Lissabon och blev så himla sugen på att åka iväg.
Det finns bara ett litet hål nu innan Stig kommer till den urjobbiga åldern så de vill gå själva och man ska hålla dom i händerna för att de inte lärt sig gå än (ryggpajjarfasen) och då är det svinjobbigt att vara iväg. Vi provade med Knut vid den tiden, åkte till Malmö och han vägrade sitta still i en enda sekund, bara gå och gå, eller ”gå” snarare, så vi fick inget gjort och kunde ite sitta och glo ppå folk och njuta som vi gjort tidigare när han nöjt satt still.
Nu har ju Knut kommit upp i den eminenta åldern av fem år och är därför SJUKT smidig att ha med sig! Det är bara som att vi åker tre vuxna när han är med, enda skillnaden är att vi får ha lite fler leksaksaffärsstopp och lekparkshäng, men annars. Han går att prata med och har inga som helst problem att gå på restaurang eller sitta still. När han ätit upp så får han låna min mobil och sen kan vi sitta där i stort sett hur länge som helst.
Stig är ju också i en passande ålder för utflykter och restaurangbesök eftersom han gärna ligger och sover i sin vagn eller sitter med i knät och kikar på alla.
Så det är alltså nu man borde åka!

Dock ska man ju inte flyga men man behöver ju inte åka så långt.
Tänker att Malmö, Köpenhamn eller Göteborg är gott nog.
Bara känslan av att komma bort räcker långt.
Att komma bort med de tre bästa killarna jag vet!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...