Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna på Semester!

jun 23, 2010 | Tankar och Vardag

Jag och Emil är på sommarroadtrip, därför blir dte lite klent mellan uppdateringarna!
Hittills har vi varit i Stockholm, Gustavsberg sen åkte vi vidare till Uppsala och träffade min storebror och Matilda.
Vi smällde i oss en hel hög med sushi vid ån och hade det väldigt fint och somrigt.
Igårkväll åkte vi vidare till Karlstad där vi drack öl i solen med Lidberg.
Idag ska vi grilla åt mina föräldrar och på fredag bär det av mot Töcksfors och midsommar a´la Värmland!
På måndag ska vi till Liseberg med Malin!
Här är lite bilder så länge, uppdaterar så fort jag kan.
Har nämligen köpt nya kritor som jag måste prova, den lovar jag att visa senare idag eller imorgon!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...