Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna på Turné!

jan 4, 2009 | Tankar och Vardag


Tänkte bara säga att mina teckningar just nu är i Vetlanda! Var vet jag inte exakt, på medborgarskolan eller biblioteket kanske? Jaja om ni har vägarna så kolla in dom, annars så har jag snart en stor utställning på designhotellet i Värnamo, men då är det mest oljemålningar, men lite illustrationer kommer det också dyka upp.

Fick en kommentar förut om att det börjar likna en modeblogg mer än en teckningssida. Tecknare använder också kläder, tro det eller ej. Men jag tänkte bara höra vad ni vill läsa om? Vill ni BARA se teckningar eller kan jag slänga in lite annat också?
Nu blire pizza för min del.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...