Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna på Utflykt!

jul 24, 2011 | Inredning, Loppis, Tankar och Vardag

Idag var min första lediga dag på en hel vecka, och har man en ledig dag så måste man göra en utflykt!

Så vi hoppade in i vår gröna böna och for iväg. Vårt första stopp var Vricksta, bästa loppisstaden (fast det var verkligen att ta i, men de har iallafall två fina loppisar) NOTERA: Emil har rakat av sig mustaschen!

Jag provade gamla fina 50-tals underkläder men köpte inget. Dock slog jag till på den här fina hyllan inne hos Emils kompis som har en 50-tals loppis!
Världens mysigaste loppis nere i ett garage, fullproppat med superfina 50-tals grejer och butiksägarna spelar LP-skivor och åker Amerikanare, bara en sån sak. 50 riksdaler kostade hyllan och blev såhär fin i vårt kök!

Vi fick massvis med beröm för vår fina bil, både från folk i affärerna och de som körde om oss gjorde tummen upp! Då känner man sig lite extra flott.


Sen åkte vi vidare till min absoluta favoritaffär, Svenssons i Lammhult!
Där är det alldeles för dyrt för att ens våga köpa nått, men drömma och titta får man ju!
Lamprummet är min favorit!

Den här lampan som är formgiven efter Lilla My´s hår är det första jag ska köpa om jag blir rik nån gång!

Soffa helt i min smak. Priset på typ 45 000 var däremot inte riktigt lika mycket ”jag”.

Fina hundtapeten satt kvar sen sist jag var här. Hade den funnits med katter hade jag nog varit såld för längesen.

Mitt inne i butiken finns uterummet, som ligger inne…..rörigt med uterum inne men ooooh vad fint!

Soffan ”svärmor” är min favorit! Som sagt…..om jag bara vore rik…..

Emil framför den superfina trätapeten, den vill jag ha som fondvägg i vardagsrummet! Sen när jag bor i ett hus på landet alltså.

Den här isbjörnen i skinn stod ensam på en hylla och jag var helt enkelt TVUNGEN att rädda honom, så nu är jag femhundra kronor fattigare, men en isbjörn rikare! Totalt onödigt men ensamma små ledsna djur kan jag bara inte gå förbi!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...