Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Packar!

feb 28, 2011 | Kläder, Teckningar


Nu närmar sig New York resan med stormsteg! (eller nja, det är två månader kvar)
Jag är en mästerpackare, jag har nästan alltid haft långdistansförhållanden så efter flera år med packning har jag snappat upp en del.
När vi åker till New York planerar vi att bara ha med ett ombyte och resa med tomma väskor eftersom vi ändå planerar att shoppa en hel del när vi väl är på plats.
Så då gör jag som alla andra gånger jag ska packa, jag tecknar vad jag ska ha på mig!
På så vis kan man se vad som matchar med vad (om man ska ha en stor packning alltså) så man vet tex att de tightsen funkar med den outfiten också, det halsbandet med den tröjan osv. På så sätt får du en bra packning utan att behöva dra med dig massa onödigt!
Dessutom är det roligt att rita det.

Den här gången blev det ju dock ganska få teckningar eftersom packningen ska vara så lätt, men jag planerar att åka dit i min jumpin för att vara så bekväm som möjligt på flyget, sen är planen att byta om till min chockrosa marimekkoklänning, tights och mina nya träskosandaler från H&M.
Sen är det fritt fram att shoppa fullt med nya outfits!

Ser ni förresten hur mitt nya hår blev? Det är samma frisyr som förut, sidecut på ena sidan och långt på andra. Färgen behöll vi ljusröd fast med massvis med ljusa slingor i och sidecut sidan är alldeles kritvit!
Så så blev det med det!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...