Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Presenterar Stolt!

feb 9, 2011 | Tankar och Vardag


KATEGORIER!!

Nu har jag suttit uppe sen halv sju imorse och sorterat in mina inlägg i kategorier (så om nån felar hit eller dit får ni leva med)
Hoppas att det ska bli lite lättare att hitta härinne nu, jag hade ju som sagt en del inlägg att sortera!

Nu sk ajag gå tillbaka till sängen och sova en stund innan jag ska upp och gå till jobbet och sätta nålen i oskyldiga människor.
Vet ni en bra grej, att imorgon åker jag hem till Karlstad!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...