Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

dec 5, 2010 | Pyssel


När vi ändå är inne på 90-talet (vet inte varför jag helt plötsligt blivit så nostalgisk över det, måste vara stundande nyår eller ålderns höst) pysslade jag ihop en gammal klassiker, jeansväst med college ärmar!
Jag hade västen sedan innan, som ni kanske minns så broderade jag ju ansiktet på den med korsstygn förra året (aj!). Sen offrade jag en gammal collegetröja från HM som ändå var ful och för kort och allt sånt där.
Klippte av ärmarna och luvan och sydde på.
Så nu har jag stans tuffaste vårjacka, under tiden får den agera vintertröja!
Åh ljuva 90-tal. Nu fattas bara baggypantsen och g*spotryggsäcken och jag är tillbaka på högstadiet igen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...