Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

dec 14, 2010 | PysselIgår tröttnade jag på vårt trista vita sovrum, så jag målade om!
Akrylfärg och sen bara frihandsmåla lite. Man behöver inte alltid vara så noga och uträknande, det är bara att köra på och i värsta fall får man väl måla över alltihop igen.

Emil var inte hemma och när han väl kom hem berättade han om en trädhistoria han hade tänkt att vi skulle ha där, så det här får visst bara stanna till våren.
Men men, först till kvarn får måla, så är reglerna!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...