Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

feb 17, 2011 | Pyssel

Nu är det dags för pysselstund på bloggen, det var alldeles för länge sen sist!
Jag är hemma från jobbet idag för jag fick magsjuka igårkväll, men mår bättre idag men lika bra att stanna hemma, så jag inte kräks på nåns tatuering!

Så himla roligt att så många vill köpa teckningar och extra spännande att se att alla har så olika favoriter! Pinupporna är riktigt poppis (kanske borde teckna fler) men annars är det ganska delade åsikter! Kul kul!

När jag skulle följa med och kolla när Emil hade match i hockeyn så va jag tvungen att fördriva tiden med nått så jag köpte en pysseltidning, 101 ideér (finns på nätet också)
Blev glatt överaskad att det faktiskt fanns RIKTIGT pyssel och inte bara massa trams! (nej jag vill inte göra pyssel av makaroner och flörtkulor)

Så idag var det dags att pyssla! Jag gjorde en fågelholk!
Först tecknade jag av mallen som fanns i tidningen (kolla, så kanske den finns på nätet också), sen tecknade jag upp den på det pappret jag ville ha, teckna på BAKSIDAN!

Sen vek jag in alla kanterna. Vik vik.

Sen smutsade jag ner alla hörn och själva hålet lite med en kolkrita, så det ser lite slitet ut.
Sen valde jag ut ett fint papper till taket.

När man klistrat på det var det dags att pynta, jag limmade dit pärlor och en blommig bård på taket. Takkanterna klippte jag med taggsax.
Sen gjorde jag en liten talgoxe i cernitlera som jag limmade på och sen flyttade hela baletten in i mitt kök! (jag gjorde ett litet hål på baksidan och tryckte fast den mot en spik i väggen)
Fint va?


0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...