Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

apr 7, 2011 | Inredning, Pyssel

Jag håller på med ett nytt pyssel här hemma men eftersom jag använder sämst färg och torktiden är 16 timmar, så får ni vänta lite (och jag är inte alls lika munter som vid första strykningen, såhär tre strykningar senare och färg som bara rinner!)

Men vi kan kika på lite mer lyckade pyssel jag knåpat ihop! (mest för att få upp min egen pepp igen)

Min favorit, lamphatten! Skitenkel att göra men inte det minsta brandsäker dock, så ta en svag lampa! Köp en hatt på loppis, skär ett hål och trä igenom en festlig sladd. Klart!
Om man är rik och berömd kan man köpa originalet från Svenssons i Lammhult.
Men jag är fattig men bra på att sno ideér! (och uppenbarligen ganska bra på at ha extremt kort kjol också)

Vår sänggavel. Målad på ca femton minuter med vanliga akrylfärg.
”Dä ä barö å görö dä!” som man hade sagt i värmland!

Min finaste klänning med mormormönster på! Gjort med screenram, har man ingen sån kan man göra enklare mönster med potatistryck eller schablon. Lättast är att trycka innan man syr ihop delarna (om man nu ska sy klänningen själv vill säga)

Miu Miu skorna! Originalet kostar alldeles för mycket för att ens våga drömma om.
Mina kostade gratis och går dessutom att gå hur långt som helst med utan skavsår!
Ett givet val till New York resan!

Sittpuffen! Visserligen klädde jag bara om den, men ack så fin den blev! (tyget är från IKEA)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...