Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

apr 10, 2011 | Pyssel

Tack tack TACK för alla fina gratulationer! Sjävklart kommer jag blogga om bröllopsplanering, klänningsval och hår och hela faderullan! Jag har i och för sig redan tänkt ut allt (sen ungefär 15 år tillbaka) men jag lovar att dela med mig av allt! Om ni nu vill veta vill säga.

Förutom att fira har jag hunnit pyssla lite också, nämligen måla det onödiga lilla elementet i hallen rött!
Folk säger alltid att det är så trist att bo i hyreslägenhet för att man inte får göra nått, mitt tips till er är: sluta fråga om lov!
Det är bara att göra, måla om hur ni vill och gör om hur mycket som helst, sålänge man kan måla tillbaka det när man flyttar (om nu inte de nya också vill ha röda element!)
Man ska trivas där man bor, oavsett om man hyr eller äger sitt hus eller lägenhet!
Jag har målat taket orange, satt in ett levande träd i hallen, målat köksluckor och allt jag haft lust med! Det har aldrig varit nån som gnällt på det, men hade jag frågat innan hade jag aldrig fått göra nått av det!
Så som sagt, sluta be om lov! Gör bara!

Först var det bara ett trist element som inte ens fyllde nån funktion! Ni ser, till och med Allis ser skeptisk ut!

Först grundmålade jag det med häftgrund (man ska nog använda elementfärg egentligen, men det är en värdslig sak)

Sen efter en miljard strykningar med röd högblank lackfärg blev det såhär fint!

Plåtskylten är från en marknad på Öland.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...