Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

maj 5, 2011 | Inredning, Pyssel


Maskera.

Maskera mera.

Färdigt!

Jag köpte en ny skohylla idag på jobbet, med hyllor som såg ut som stringhyllor, en hylla för varje par converseskor vi har. Men när jag kom hem och skulle sätta upp den såg väggen så himla trist och vit ut, så jag målade den orange!
Det blir alltid orange hemma hos oss för jag beräknade lite fel i förra lägenheten när vi skulle måla en vägg orange så vi har 9 liter extra färg, oops! Så därför blir det alltid orange när jag får ett måla-om-infall eftersom vi alltid har den färgen hemma. Men det gör inget för den är lika fin varje gång.

Visar hallen igen sen när hyllan är på plats. Förresten har jag planer om att göra om i ateljén igen också, alldeles väldigt turkost!
Köpte nämligen en ny plåtlåda att ha pennorna i när jag var i New York och den är turkos i allra bästa nyansen, så nu vill jag ha hela ateljén i den färgen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...