Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

maj 19, 2011 | Bröllop, Pyssel

Jag köpte mig en utmärkt rosa skrivbok med vita sidor (vem uppfann linjerat papper, så himla fult?!) för när man planerar bröllop har man ungefär hundraåttiotusen ideér som man måste skriva ner någonstans, och då är en rosa skrivbok ypperligt!

Sen skrev jag ut alla inspirationsbilder jag hade på datorn och klistrade in dom i boken, skrev små kom-ihåg-noteringar bredvid och nu finns allt samlat på ett och samma ställe!

Finfina grejer!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...