Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

maj 28, 2011 | Bröllop, Hår, Pyssel
Jag har gjort ett hårband, tanken är att det ska va blommor runt om hela, men vi får se.

Blommorna är såna där man sätter runt ljus, köpte två stycken på erikshjälpen för 10 kr. Hårbandet är från monki och det är fiffigt att ta ett i tyg så det går lätt att sy igenom.

Sen klippte jag bara bort blommorna och sydde fast dom på bandet. Lätt som en plätt och perfekt att ha i håret om man ska gifta sig, gå på bal eller ta studenten!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...