Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

aug 13, 2011 | Allmänt

Idag är det inofficiella pysseldagen för imorgon ska jag och Emil va med och sälja saker på loppis i folkets park!
Så nu har vi rensat för fullt och bland mina miljarder skor hittade jag ett par vita och tänkte -de kan jag måla nått fint på och sälja i webshopen!
Problemet är bara att jag blev så himla nöjd så nu vill jag inte alls sälja dom! Typiskt!
Men kanske kan jag pyssla ihop nått liknande till shopen?

Jag har iallafall gjort två nya muggar som kommer upp där senare ikväll, hoppas ni gillar dom!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...