Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Pysslar!

sep 17, 2011 | Allmänt


Idag hade vi officiell pysseldag i trädgården! Jag målade superfina bestick som höll i ungefär tre sekunder innan färgen släppte! Skit också men nu har jag iallafall försökt!

Ert förslag om månader va ju toppen! Det är taget, sen gillade jag årtionden och bokstäver också, så det lär nog också dyka upp!
Almanackan var ju också en finfin ide, en sån ska jag göra lagom till jul! Tack för alla förslag och tips, det är lätt att va kreativ när man har er!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...